BEN JIJ BOVEN DE 18?

VUL JE GEBOORTEDATUM IN

De Kuyper endorses moderate & responsible drinking.
To visit this website, you must be of legal drinking age.

De actie is inmiddels afgelopen.

Kom alvast in de aprés-ski stemming met de Gebroeders Ko!

Download

Drop. Al sinds 1731 een typische Hollandse lekkernij, geliefd bij jong en oud. In 1996 lanceerde De Kuyper als allereerste een likeur met dropsmaak: Dropshot the Original. Het product wordt niet zomaar zo genoemd: het is dé originele shot met dropsmaak. Naast Dropshot the Original met zoete dropsmaak, heeft Dropshot zijn twintigste verjaardag gevierd door Dropshot Double Black te lanceren met een zoute dropsmaak.

Dropshot is een shotje die van een normale avond uit een legendarische maakt. Met een dropshotje in de hand, voel je je vrij om te doen wat je wilt. Niemand kan jou er van weerhouden een goede avond te hebben. Een avond samen met je vrienden. Omdat je dropshot samen met je vrienden drinkt, om oude herinneringen te herbeleven en nieuwe herinneringen te maken!

Zowel Dropshot the Original als Dropshot Double Black is te verkrijgen in horeca en slijterijen (o.a. Gall & Gall). Dropshot Black Magic (is Dropshot the Original maar dan met een lager alcoholpercentage, namelijk 14,9%) is verkrijgbaar bij diverse Supermarkten (Jumbo en diverse Superunie leden) en binnenkort op een selectief aantal festivals en evenementen.

VOLG ONS OP
DEEL DIT OP
Privacy verklaring